Husbesiktning i Linköping & Norrköping

Som köpare har du undersökningsplikt i samband med ditt husköp, se därför till att vara på den säkra sidan och genomför en husbesiktning. Då får du koll på vilket skick fastigheten är i innan köpet genomförs. Oavsett om du är en köpare som vill besikta ditt potentiella nya hem eller en säljare som vill besikta ditt hus inför försäljning är du välkommen att ta kontakt med oss.

husbesiktning i Linköping & Norrköping

Övriga Tjänster:

Entreprenadbesiktning

En entreprenadbesiktning görs efter att byggprojektet är färdigställt och är en kontroll för att undersöka så att kraven och åtagandet som entreprenören lovat kund efterföljs och hålls. Besiktningen är en opartisk bedömning om entreprenaden är utförd enligt kontraktshandlingar. I en entreprenadbesiktning kan ingå förbesiktning, slutbesiktning och efterbesiktning.

Allmän byggkonsultation

Vi erbjuder även rådgivning kring byggteknik och materialval m.m. för ditt byggprojekt, så väl ombyggnation som till- och nybyggnation. Vi hjälper dig med stora och viktiga beslut kring ditt bygge, där det kan kännas skönt att ha kunnig rådgivning i ryggen, välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontakta oss för husbesiktning i Linköping & Norrköping med omnejd!